Aanmeldingsformulier

intakeformulier

Als een kind drie jaar is gaan ouders zich oriënteren op de keuze voor een basisschool. Als een afspraak met ons is gemaakt zorgen wij ervoor dat er, voorafgaande aan het kennismakingsgesprek, een schoolgids bij u thuis wordt bezorgd. Op deze manier kunt u alvast het een en ander over onze school lezen. Door het kennismakingsgesprek en aansluitend een rondleiding krijgt een u zo volledig mogelijke indruk van de school en kunt u bepalen of De Rank de school is waar u uw kind aan wilt toevertrouwen"

Voor onze planning is het heel prettig als een kind een half jaar voor zijn/haar vierde jaar is aangemeld.
Nieuwe leerlingen kunnen voor hun vierde jaar een vijftal ochtenden komen wennen. Samen met de nieuwe leerkracht maakt u daar ruim op tijd afspraken over. Voordat uw kind voor het eerst komt "kijken" ontvangt hij / zij een echte uitnodiging. De leerkrachten van de kleutergroepen maken ruim tijd voor deze nieuwkomers om hen zo snel mogelijk aan het schoolgaan te laten wennen. Soms is het schoolgaan voor een 4-jarige nog heel erg vermoeiend. In overleg met de leerkracht kan dan voor een alternatieve schooltijdenregeling gekozen worden.

Bij plaatsing in een van onze kleutergroepen hanteren wij de volgende criteria:
- Evenwichtige verdeling van leeftijd en geslacht van de kinderen;
- Evenwichtige verdeling van zorgbehoefte van kinderen
- Gelijke groepsgrootte.

afspraak rondleiding

Voor een oriënterend gesprek en/of rondleiding door de school kunt u een afspraak maken met de directeur de heer Peter Buitelaar, telnr 0223-690075.
Tevens kunt u telefonisch of via de mail een schoolgids van De Rank aanvragen.

 

Passend Onderwijs

Vanaf 1 augustus 2014 is Passend Onderwijs formeel een feit. Passend onderwijs zorgt er voor dat drie vormen van primair onderwijs, regulier basisonderwijs, speciaal basisonderwijs en speciaal onderwijs, in één wet een plek hebben gekregen.......

lees meer:Passend onderwijs