We hebben helaas enige tijd geen ouders kunnen ontvangen die een school zoeken voor hun kind. Dat kwam door de risico’s vanwege de Corona. Dat verandert gelukkig: we kunnen weer belangstellenden in school ontvangen!

We nemen contact op met ouders die hun belangstelling al eerder aan ons kenbaar hebben gemaakt. Heeft u nog geen contact met ons gehad, dan is nu het moment om, samen met uw kind, een keer te komen kijken en kennis te maken. We zijn bereikbaar op 0223 – 690075, vraagt u naar Peter Buitelaar of Hanneke Swaans.

Na de vorige lockdown hebben we de kinderen welkom geheten met deze (blijvende) tekst op de muur: Fijn dat jullie er weer zijn. Nu moeten we ze toch weer missen. Het team van de Rank doet er, samen met ouders en verzorgers, alles aan om de kinderen zo goed mogelijk onderwijs te blijven bieden. Dat gaat prima, maar er gaat niets boven onderwijs van dichtbij. Daarom hopen we dat de kinderen spoedig weer naar school kunnen komen!

foto Rank

Wat hebben de kanjers van groep 8 vandaag hard gewerkt!! De hele groep heeft geholpen met het planten van de plantjes op het schoolplein. 🌱  Leerzaam en ook nog eens ontzettend leuk .... Bedankt groep 8!

 

 

Nadat we het eerst, samen met de ouders van groep 3, hebben uitgeprobeerd is Parro nu in alle groepen in gebruik genomen. Parro is een app waarmee we heel eenvoudig met ouders en als team informatie kunnen uitwisselen. Het heeft al veel positieve reacties opgeleverd en het is eigenlijk nu al niet meer weg te denken. Een mooie stap vooruit dus!